personenwagen huren

Een personenwagen huren?

Heeft u tijdelijk een ruime gezinswagen nodig zoals een Renault Megane, Skoda Octavia of Volvo XC60 of heeft uw bedrijf dringend nood aan een vervangwagen of een extra voertuig tijdens drukke periodes?

Veelgestelde vragen

Nee, wij rekenen geen extra huurkosten aan voor personen jonger dan 21 jaar maar je bent wel verplicht om de omnium verzekering te nemen die je een verminderend eigen risico tot €500 garandeert.

  • Al onze voertuigen worden volgetankt meegegeven.
  • We raden je dan ook aan om het voertuig met een volle tank in te leveren. Zo niet, dan tanken wij het voertuig voor je vol en verrekenen we de tankkosten op uw factuur.

Meerdere mensen mogen in het gehuurde voertuig rond rijden. Voor elke bestuurder gelden dezelfde eisen. We rekenen geen extra kosten voor extra bestuurder.

Als huurder van de auto bent u verantwoordelijk voor alle parkeerboetes en snelheidsovertredingen tijdens uw huurperiode. Als u de boete niet betaalt, zal DDV het bedrag en administratiekosten voor het verwerken van de boete in rekening brengen.

DDV VERHUUR heeft een goed onderhouden personenwagenpark dat bestaat uit nieuwe, volledig omnium verzekerde personenwagens, van maximaal 4 jaar oud. Van vlotte stadswagens tot grote gezinswagens en SUV’s: je vindt in ons aanbod zeker wat je zoekt.

Particulier of professioneel? DDV VERHUUR staat elke dag voor je klaar om een perfecte en complete service te leveren.

  • Onze zuinige personenwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezones.
  • Het Franse Ecovignet kan aangevraagd worden.
  • Alle voertuigen hebben airco, navigatie en cruisecontrol.
  • Er is keuze uit zowel manueel als automatisch schakelen.
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders.