Bestelwagen huren

Een bestelwagen huren bij DDV VERHUUR?

Onze kleine bestelwagens, de Renault Express en Renault Trafic (bestelwagen S & M) zijn uw ideale partner voor het verhuizen van lichte goederen zoals een wasmachine of een kleine kast.

De Renault Master (bestelwagen L & XL) is ideaal voor het vlot laden en lossen van goederen. Perfect voor een kleine verhuis of voor koeriers en express diensten.

Staat er een grote verhuis gepland, dan kiest u het best voor de verhuiswagen met laadbrug! Dit voertuig is ideaal om grote kasten recht te plaatsen in het voertuig. Met de laadbrug kunt u ook eenvoudig zware meubels inladen en uitladen.

Veelgestelde vragen

In het geval van een kleinere verhuizing kunt u vaak uit de voeten met een Small of Medium bestelwagen. Bij twijfel raden wij altijd aan om de grotere bestelbus te huren.

Nee, wij rekenen geen extra huurkosten aan voor personen jonger dan 21 jaar maar je bent wel verplicht om de omnium verzekering te nemen die je een verminderend eigen risico tot €500 garandeert.

Meerdere mensen mogen in het gehuurde voertuig rond rijden. Voor elke bestuurder gelden dezelfde eisen. We rekenen geen extra kosten voor extra bestuurder.

U kunt bij DDV verhuur al bestelwagen huren vanaf €23 per dag. Hierbij zijn 130 KM per dag en een aansprakelijkheidsverzekering bij inbegrepen.

DDV VERHUUR heeft een goed onderhouden wagenpark dat bestaat uit nieuwe, volledig omnium verzekerde bestelwagens en bestelbussen, van maximaal 4 jaar oud.

Wilt u zonder zorgen verhuizen naar uw nieuwste woonst of wilt u een kleine kast transporteren? Gaat zoon of dochter op kot? Gaat u verhuizen naar het buitenland of bent u tijdelijk opzoek naar een extra camionette voor een beurs? Met ons uitgebreid gamma aan bestelwagens en verhuiswagens kiest u steeds de bestelwagen die bij u past!

Bovendien bieden we ook een huurassortiment verhuismaterialen aan zoals beschermende dekens, verhuisdozen en rolplanken. Kortom, alles voor een vlotte verhuis of transport van divers materiaal.

Particulier of professioneel? DDV VERHUUR staat elke dag voor je klaar om een perfecte en complete service te leveren.

  • Onze zuinige huurwagens zijn steeds toegestaan in de lage emissiezones.
  • Het Franse Ecovignet kan aangevraagd worden.
  • Alle voertuigen hebben airco, navigatie en cruisecontrol.
  • Er is keuze uit zowel manueel als automatisch schakelen.
  • De huurprijs is inclusief meerdere bestuurders.